Порошенко зустрівся з провідними представниками американського бізнесу

Порошенко зустрівся з провідними представниками американського бізнесу

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко під час робочого візиту до Сполучених Штатів Америки провів зустріч із представниками провідних американських компаній.

Про це повідомляє прес-служба глави держави. 

"Україна - країна можливостей для інвесторів" - наголосив Президент. 

Він звернув увагу на те, що згідно з опитуванням, проведеним журналом Institutional Investor, Україна посіла перше місце у списку країн, які планують відвідати потенційні інвестори у наступні 12 місяців.

Порошенко наголосив, що, незважаючи на триваючу російську агресію, Україна не лише стабілізувала макроекономічне становище, а й перейшла до зростання. 

Читайте також: Порошенко про зустріч з Трампом: Ми відчули справжнє плече друга

Лідери американського бізнесу привітали відчутний прогрес у реформах в Україні на шляху до створення належного інвестиційного клімату та справедливого правосуддя.

Як зазначається, Президент поінформував учасників зустрічі про перебіг антикорупційної та судової реформ у нашій державі.

Глава Української держави зупинився на тих заходах, що вживаються з метою поліпшення умов діяльності бізнесу в державі, у тому числі щодо відшкодування ПДВ та запровадження прозорих умов ведення бізнесу.

Він також відзначив роль США у забезпеченні енергетичної незалежності України.

Президент підкреслив, що американські компанії є надійними партнерами українського бізнесу за кордоном та бажаними іноземними інвесторами в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-