Укрнафта: До закінчення випробувального терміну керівництва Держгеонадр - 5 днів

Укрнафта: До закінчення випробувального терміну керівництва Держгеонадр - 5 днів

Укрінформ
Випробувальний термін очільника Державної служби геології та надр Олега Кирилюка та його першого заступника Миколи Фощія спливає 25 вересня.

Про це пише ПАТ "Укрнафта".

"25 вересня закінчується випробувальний термін пана Кирилюка та його першого заступника пана Фощія", - йдеться у повідомленні.

За час роботи нового керівництва було відхилено 1100 із 1200 заявок на спецдозволи користування надрами, поданих компаніями до Дергжгеонадр.

"Крім Укрнафти, якій не видають спецдозволи нібито через податковий борг, проблеми виникли і в Укргазвидобування, Нафтогазу України,"Східний ГЗК", "Євраз Суха Балка" - і це лише кілька великих компаній, які говорять про проблеми вголос. Середніх і малих підприємств - сотні", - зазначили в Укрнафті.

Читайте також: У Раді визнали незадовільною роботу тимчасового керівництва Держгеонадр

Нагадаємо, вчора Парламентський комітет з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи визнав незадовільною роботу тимчасового керівництва Держгеонадр. За підсумками засідання парламентський комітет відхилив пропозиції про продовження випробувального терміну та рекомендував проведення нового конкурсу на призначення керівництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-