На підприємстві Новінського не допустили аудиторів для перевірки використання коштів

На підприємстві Новінського не допустили аудиторів для перевірки використання коштів

Укрінформ
Керівництво ПАТ "Чорноморський суднобудівний завод" у Миколаєві не допустило до проведення ревізії аудиторів, які мають перевірити законність використання коштів за державною програмою.

Про це повідомили у Департаменті контролю органів влади, оборони, правоохоронних органів та місцевих бюджетів Держаудитслужби України.

«Управлінням Південного офісу Держаудитслужби в Миколаївській області відповідно до плану проведення заходів державного фінансового контролю для перевірки стану виконання ПАТ "Чорноморський суднобудівний завод" Державної цільової оборонної програми будівництва кораблів класу "корвет" здійснена спроба розпочати контрольний захід. Проте ЧСЗ, який визначений виконавцем цієї програми, не допустив представників Держаудитслужби до проведення ревізії, аргументуючи тим, що упродовж 2014-2017 років бюджетних коштів не отримувало», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: НБУ: Лише 14 аудиторських фірм мають право перевіряти банки

Там також зазначається, що за період дії державної програми, тобто починаючи з 2011 року, ПАТ "Чорноморський суднобудівний завод" отримало майже 85 млн грн.

Варто зазначити, що ПАТ "Чорноморський суднобудівний завод" є власністю одіозного нардепа-олігарха Вадима Новінського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-