НБУ: Лише 14 аудиторських фірм мають право перевіряти банки

НБУ: Лише 14 аудиторських фірм мають право перевіряти банки

Укрінформ
Національний банк України планує посилити вимоги до аудиторських фірм.

Нові вимоги викладено у проекті змін до "Положення про порядок ведення Реєстру аудиторських фірм, які мають право на проведення перевірок банків", що оприлюднений на сайті Національного банку України.

«На сьогоднішній день незначна кількість аудиторських компаній відповідає новим вимогам включення аудиторської компанії до реєстру. Національним банком України буде надано час, протягом якого аудиторські фірми мають привести свою діяльність у відповідність до нових вимог», - повідомили у цьому зв'язку в НБУ.

Читайте також: Українці продовжують забирати депозити з банків - Нацбанк

Водночас, у Нацбанку повідомили, що вперше 14 аудиторським фірмам уже продовжено строк дії свідоцтв про включення до Реєстру аудиторських фірм, які мають право на проведення аудиторських перевірок банків.

Зокрема, терміном на п'ять років продовжено строк дії свідоцтв аудиторським компаніям:   "Аваль",  "Актив-Аудит", "Бейкер Тіллі Україна", "Грантье",  "Ернст енд Янг Аудиторські послуги",  "Кадастр-Аудит",  "КиївАудит",  "КПМГ Аудит",  "ПКФ Аудит-Фінанси", "Рада ЛТД",  "РСМ Україна", "Каупервуд", "Делойт Енд Туш Юкрейніан Сервісез Компані", "Респект".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-