“Схід-Експо 2017”: Можливість посприяти малому та середньому бізнесу Донбасу

“Схід-Експо 2017”: Можливість посприяти малому та середньому бізнесу Донбасу

Укрінформ
Діловий захід “Схід-Експо 2017” за участю провідних підприємств малого та середнього бізнесу Донецької та Луганської областей розпочався у вівторок у Києві. 

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, дводенна виставка бізнес-досягнень проводиться Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки урядів Польщі та Японії та у партнерстві з Донецькою і Луганською облдержадміністраціями, Торгово-промисловою палатою України.

“Головна мета сьогодні - це показати якісний продукт, який може виробляти не лише Західна, а й Східна Україна. І в цьому наш спільний успіх”, - заявив під час відкриття заходу заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайло Титарчук.

Він наголосив, що уряд активно займається дерегуляцією бізнесу, намагаючись створити позитивні умови та не заважати розвитку.

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз наголосив, що попри війну на сході, сьогоднішньою виставкою-презентацією бізнесів демонструється, що “і Луганська, і Донецька області не опустили руки і, незважаючи ні на що, розвиваються”. 

Він вказав на важливість підтримки малого та середнього бізнесу, а також наголосив на перспективності технопарків. 

Зі свого боку голова Донецької ОВЦА Павло Жебрівський також наголосив на тому, що на Донеччині активно впроваджується підтримка малого бізнесу (програма “Донецький куркуль”), середнього бізнесу (компенсація за кредитами), а також втілюється ідея індустріальних парків. 

“Нехай кожна розвинута європейська країна не просто допомагає у розвитку інфраструктури, а візьме один майданчик індустріального парку і зробить як своє представництво, як свою візитівку. І тоді ми демонополізуємо економіку на Донеччині”, - заявив він.

Читайте також: Україна отримала бронзу на "EXPO 2017"

“Схід-Експо 2017” – це комплекс заходів для власників бізнесу з усіх регіонів України, представників бізнес-інфраструктури, міжнародних організацій, посольств іноземних держав, органів влади, а також усіх киян та гостей міста. Захід направлений на посилення ділової активності малого та середнього бізнесу на Донбасі через презентацію широкому загалу можливостей місцевих виробників та їхньої продукції. 

Центральним заходом “Схід-Експо 2017” є виставка-презентація бізнесів Донецької і Луганської областей, поєднана з можливістю проведення ділових переговорів. Крім того, підприємці та відвідувачі виставки зможуть пройти навчання у висококваліфікованих бізнес-тренерів. На панельних дискусіях і презентаціях учасники дізнаються про історії успіху в бізнесі, інноваційні технології та ознайомляться з новою продукцією від виробників зі сходу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-