Ремонт траси Київ-Знам'янка контролювали французи

Ремонт траси Київ-Знам'янка контролювали французи

Укрінформ
У вівторок, 12 вересня, за участі Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана відбулася інспекція 28 кілометрів траси національного значення Н-01 Київ - Знам'янка, які було капітально відремонтовано.

Про це Укрінформу повідомили в державному підприємстві "Укрдорінвест".

"Сьогодні відбулось ознайомлення Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана зі звітом про завершення капітального ремонту ділянки автомобільної дороги національного значення H-01 Київ - Знам'янка, довжиною 28,6 кілометрів", - йдеться у повідомленні.

За словами Прем'єр-міністра України, наступного року обсяги модернізації українських доріг будуть збільшені.

"Переконаний в тому, що всі траси мають виглядати так, і по якості, і по безпеці дорожнього руху. Фактично за цей рік, як я і обіцяв, роботи розпочались по всій території країни. Я хочу сьогодні пообіцяти тут, що і в наступному році обсяги виконання робіт будуть збільшені, буде зовсім інша якість їх виконання... Пріоритет будівництва доріг для мене є ключовим і так, як я обіцяв у минулому році, сьогодні я хочу ще раз підкреслити: якщо обіцяно, це беззаперечно буде зроблено", - заявив під час інспекції траси Гройсман.

Читайте також: У бюджет-2018 заклали 40 мільярдів на дороги - Гройсман

Очільник ДП "Укрдорінвест" Олена Криворучко розповіла, що реалізація контракту з капітального ремонту дороги відбувалась згідно з правилами та вимогами міжнародних фінансових організацій, що є загальною практикою для розвинених країн світу.

«Завершення капітального ремонту - це індикатор ефективності правил міжнародних фінансових організацій в дорожньому будівництві України. Підрядником виступала іноземна компанія, а за її роботою стежив незалежний інженер з технічного нагляду - французька фірма Louis Berger SAS. Всього підрядник відремонтував 28,6 кілометрів дорожнього полотна, влаштував 225 кілометрів дорожньої розмітки, 17,5 кілометрів зовнішнього освітлення, а також встановив 24 автобусні зупинки. Тепер жителям Києва буде простіше дістатись до південних регіонів України, а водії півдня зможуть швидше подорожувати до столиці», - розповіла  Криворучко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-