Литовська компанія зацікавилася будівництвом доріг на Миколаївщині

Литовська компанія зацікавилася будівництвом доріг на Миколаївщині

Укрінформ
Найбільша литовська компанія зацікавилася будівництвом доріг у Миколаївській області.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської ОДА. 

«11 вересня в облдержадміністрації відбулася робоча зустріч з представниками найбільшої компанії сектору будівництва транспортної інфраструктури в Балтійських країнах «KAUNO TILTAI», яка зацікавлена у будівництві доріг у Миколаївській області. Керівництво області обговорило з представниками компанії перспективи співпраці у відновленні дорожньої мережі Миколаївщини», - йдеться у повідомленні.

За словами генерального директора KAUNO TILTAI Алдаса Русявічюса, Миколаївщина може бути першою областю України, де литовці відновлюватимуть дороги.

Заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Валентин Гайдаржи окреслив основні автомагістралі області, які потребують ремонту. Зокрема, мова йшла про проект бетонної траси Н-14 Миколаїв-Кропивницький, на якій заплановано здійснення капітального ремонту.

Читайте також: Гройсман у вівторок перевірить, як ремонтують дорогу Київ-Знам'янка

Представники KAUNO TILTAI висловили готовність та зацікавленість брати участь у подібних проектах. «З бетоном ми вміємо працювати. Зараз у нас дуже популярні монолітні будівництва», - сказав Русявічюс.

KAUNO TILTAI - найбільша компанія сектора будівництва транспортної інфраструктури в Балтійських країнах. За рік компанія виконує до 300 проектів різного масштабу і складності. Для забезпечення якості тут діє сертифікована лабораторія, результати досліджень та випробувань якої визнані у всьому Європейському Союзі.

У 2017 році відкрито представництво компанії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-