Кістіон запевнив, що Кабмін всебічно сприятиме логістичним проектам

Кістіон запевнив, що Кабмін всебічно сприятиме логістичним проектам

Укрінформ
Уряд готовий всебічно сприяти реалізації спільних інфраструктурних та логістичних проектів у нашій державі. З 1 січня 2018 року знижуються до 20% всі ставки портових зборів.

Як зазначається на сторінці віце-прем’єр-міністра України Володимира Кістіона у Facebook, про це він сказав на відкритті в Одесі ІІ Міжнародної транспортної конференції високого рівня «Інтегровані транспортні коридори Європа-Азія».

«Уряд України готовий всебічно сприяти реалізації спільних інфраструктурних та логістичних проектів у нашій державі. При Кабміні працює логістичний комітет, який я маю честь очолювати. Це майданчик, на якому ми разом з експертним середовищем та інвестиційною спільнотою відпрацьовуємо проблемні питання та вносимо зміни у нормативні акти, які необхідні для покращення інвестиційного клімату в державі», - сказав Кістіон.

Читайте також: Кістіон: Реформа має зробити українські шахти самодостатніми й прибутковими

Він вважає позитивними інціативи України з пошуку разом зі своїми партнерами взаємовигідних рішень для поліпшення транспортних зв'язків між Європою, Азією та сусідніми регіонами.

«Україна є найбільшою європейською країною з великими транзитним потенціалом. Наші транзитні потужності - це «Порти Чорного моря - Західні прикордонні переходи», «Білоруський транзит», «Транзит по річці Дунай», «Новий Шовковий шлях», - додав віце-прем’єр.

Він не сумнівається в тому, що Україна, поєднуючи зусилля з міжнародними партнерами,  зможе досягнути взаємовигоди від розвитку інтегрованих транспортних сполучень у напрямку Європа-Азія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-