Фонд гарантування продає кредити ліквідованого банку

Фонд гарантування продає кредити ліквідованого банку "Хрещатик"

Укрінформ
Фонд гарантування продає права вимоги за кредитами банку «Хрещатик», загальна заборгованість за якими становить 160,82 млн грн та у забезпеченні за якими нерухомість у Вінниці та Києві.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

«Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитами Банку «Хрещатик», загальна заборгованість за якими становить 160,82 млн грн», - йдеться в повідомленні.

У Фонді гарантування зазначають, що забезпеченням за позиками виступає нерухомість у Вінниці: складські приміщення загальною площею 3 493,6 кв. м., нежитлові приміщення, загальною площею 1 041 кв. м, комплекс нежитлових будівель (складських приміщень) загальною площею 15 127 кв. м. тощо.

Читайте також: ФГВФО стягнув через суд з Укргазвидобування 214 мільйонів боргу за кредитом

Крім того, в забезпечення за кредитами передані транспортні засоби (шість сідлових тягачів та шість бортових напівпричепів), товари в обороті та майнові права на надходження грошових коштів на поточний рахунок позичальника. Перший аукціон з продажу вказаного лоту відбудеться 11 вересня 2017 року в системі Prozorro.продажі. Початкова ціна - 160,82 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-