Заборгованість перед енергетиками понад 8 мільярдів - Насалик

Заборгованість перед енергетиками понад 8 мільярдів - Насалик

Укрінформ
Борг перед енергетиками становить 8,3 млрд грн, в основному це заборгованість за воду та водопостачання.

Про це сказав міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик на засіданні уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Заборгованість перед енергетиками теплокомуненерго складає 8,3 млрд грн. Тільки в цьому році заборгованість зросла майже до 1 млрд грн, і в основному це вода і водопостачання», - сказав Насалик.

Він зазначив, що враховуючи той факт, що місцеві бюджети, як правило, мають достатньо коштів, «то маю велике прохання розрахуватись по боргах які є перед енергетиками».

Читайте також: Міненерговугілля знайде близько мільярда гривень на виплату зарплати і погашення боргів з неї

Як повідомляв Укрінформ, рівень розрахунку населення за житлово-комунальні послуги становить 113%, тобто цього року громадяни сплатили більше, ніж спожили.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко під час засідання уряду.

"Як платить населення? Коли нам кажуть, що сьогодні заборгованість населення зростає за оплату комунальних послуг, то я хочу показати цифру, де в нас практично на сьогоднішній день 113% розрахування населення за ЖКП", - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-