У Мінекономіки сказали, що гальмує доступ українських труб на ринок ЄАЕС

У Мінекономіки сказали, що гальмує доступ українських труб на ринок ЄАЕС

Укрінформ
Введення антидемпінгового мита на трубну продукцію в розмірі 18,9%-37,8% не дає Україні можливості конкурувати на ринку Євразійського економічного союзу.

Про це стало відомо під час зустрічі заступника міністра економічного розвитку і торгівлі, торгового представника України Наталії Микольської з представниками трубної промисловості, інформує прес-служба відомства. 

«Українські виробники висловили стурбованість ситуацією, що склалась у зв'язку із дією антидемпінгових заходів щодо сталевих труб. Антидемпінгове мито у розмірі 18,9%-37,8% не дає українській продукції можливості конкурувати на ринку Євразійського економічного союзу», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Українські товари досі мають попит у Росії - Мінекономрозвитку

Нагадаємо, що наразі триває перегляд цих заходів, який був ініційований українськими виробниками з метою їх лібералізації.

“Для нас важливо протидіяти заходам, які обмежують доступ української трубної продукції на зовнішні ринки. Тому, ми розглянемо можливість захисту прав та інтересів України в торговельно-економічній сфері в рамках механізмів, передбачених угодами СОТ”, - коментує Микольська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-