Кабмін забере з Ради чверть законопроектів, бо застаріли

Кабмін забере з Ради чверть законопроектів, бо застаріли

Укрінформ
Кабінет міністрів вирішив відкликати 25% урядових законопрооектів як такі, що застаріли або втратили актуальність. Згідно із службовою запискою Кубіва, законопроекти планується доопрацювати. 

Про це повідомив радник міністра зі зв'язків з Верховною Радою України в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України Ярослав Железняк на своїй сторінці у facebook. 

«Цей документ є рішенням Уряду про відкликання з метою доопрацювання практично 25% урядових законопроектів з Парламенту. Ми не бачили більше сенсу перевантажувати апарат Парламенту, народних депутатів, експертне середовище ініціативами, які втратили актуальність. Саме тому вирішили на власному прикладі продемонструвати, що зміни в країні залежать не від кількості зареєстрованих законопроектів, а від їх якості», - написав Железняк.

Читайте також: Кабмін підтримав впровадження кредитного реєстру НБУ

Він зазначив, що чудово розуміє, що «56 законопроектів навряд чи кардинально змінять проблему “законодавчого спаму” в Парламенті (зараз на розгляді вже більше 5 тис. законопроектів), але сподіваюсь цей приклад підтримають і інші суб'єкти законодавчої ініціативи».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-