ЗВТ між Україною та Ізраїлем: на узгодженні останні штрихи

ЗВТ між Україною та Ізраїлем: на узгодженні останні штрихи

Укрінформ
Україна й Ізраїль протягом найближчих місяців планують узгодити всі питання стосовно ЗВТ, зокрема щодо всіх тарифних ліній.

Про це заявив міністр Павло Клімкін на брифінгу за підсумками 10-го засідання спільної Українсько-Ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогоднішнє засідання було особливим, бо мало фокус - це наша майбутня угода про ЗВТ. Ми дуже сподіваємося, що протягом найближчих місяців вийдемо на вирішення всіх питань, які у нас залишилися, зокрема щодо всіх тарифних ліній», - сказав Клімкін.

Він додав, що після того, як буде погоджено питання стосовно обміну товарами, Україна та Ізраїль підуть шляхом погодження «дуже важливих і амбітних» положень у сфері послуг та інвестицій.

Читайте також: Вільна торгівля з Канадою демонструє інвестиційні можливості України – експерт

Глава МЗС також повідомив, що під час сьогоднішнього засідання сторони домовилися розпочати роботу у напрямку укладання спеціальної угоди у сфері зняття бар'єрів з роумінгу.

«Загалом ми щойно підписали Протокол засідання, і окрім ЗВТ, якщо не помиляюсь, там є ще 20 сфер співпраці, де є абсолютно конкретний перелік того, що ми будемо робити. Такі протоколи, відверто скажу, дуже приємно підписувати», - зазначив Клімкін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-