У Омеляна кажуть, що переговорів з турецькими авіакомпаніями не було

У Омеляна кажуть, що переговорів з турецькими авіакомпаніями не було

Укрінформ
Міністерство інфраструктури України спростовує інформацію про зустріч міністра інфраструктури України Володимира Омеляна із представниками турецьких авіакомпаній у м. Бодрум (Туреччина) в період з 30 липня по 8 серпня 2017 року.

Про це повідомляється на сайті відомства.

«Прес-служба спростовує факт проведення такої зустрічі, а, відповідно, і проведення переговорів із керівництвом турецьких авіакомпаній», - йдеться у повідомленні.

Єдина зустріч, зазначили у міністерстві, яку провів Омелян із офіційними представниками турецької авіакомпанії в зазначений період, була зустріч із керівництвом Atlas Global в рамках нагородження українського пілота Олександра Акопова.

Читайте також: Ключові умови контракту з Ryanair визначили без участі "Борисполя" – Дихне

Як повідомлялося, напередодні видання EUReporter з посиланням на власні джерела повідомило, що Омелян зустрівся з делегацією турецьких чиновників транспортної галузі. За даними видання, на засіданні, яке проходило за закритими дверима, були присутні представники аеропорту «Ататюрк», генеральний директор компанії Atlas Global, а також заступник голови і генеральний директор авіакомпанії Turkish Airlines.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-