В.о. президента ДП

В.о. президента ДП "Антонов" став Олександр Кривоконь

Укрінформ
Виконувачем обов'язків президента ДП "Антонов" став Олександр  Кривоконь.

Відповідний наказ підписано 15 серпня в Державному концерні "Укроборонпром", повідомляє прес-служба концерну. 

У прес-службі зазначили, що Кривоконь добре зарекомендував себе на посаді директора Харківського державного авіаційного виробничого підприємства (ХДАВП), що входить до складу ДК "Укроборонпром". За півроку своєї діяльності він успішно реалізував на ХДАВП антикризову стратегію, що дало змогу здійснити перші кроки для реанімації провідного Харківського підприємства та забезпечити його замовленнями.

Раніше Кривоконь обіймав керівні посади на вітчизняних підприємствах – гігантах промисловості, зокрема на ДП ВО "Південний машинобудівний завод ім. О.М. Макарова", ДП "Завод ім. В.О. Малишева", корпорації "Гірничі машини" (нині – Corum group).

Серед основних завдань нового керівника -  забезпечити виконання маркетингового плану будівництва літаків, прискорити вихід "Антонова" на міжнародний ринок безпілотних літальних апаратів та поглибити міжнародну співпрацю, зазначили в прес-службі Укроборонпрому.

Читайте також: Керівник ДП "Антонов" йде з посади

У прес-службі також поінформували, що за період діяльності ДП "Антонов" в складі ДК "Укроборонпром" вдалося стабілізувати роботу підприємства та нівелювати втрату ДП "Антонов" російського ринку. Розірвавши співпрацю з підприємствами країни-агресора, "Антонов" продемонстрував прибутковість своєї діяльності. Прибуток "Антонова" стабільно зростає: у 2015 році – 42,7 млн грн, а у 2016 році зріс до 178,1 млн грн. За перше півріччя 2017 року компанія отримала чистий фінансовий результат в 22,7 млн. грн. 

Підприємство також розпочало перехід на міжнародні стандарти та стандарти НАТО, розширило географію партнерів, знайшло нові ринки збуту своєї продукції та, найголовніше, представило світу новітній транспортний літак Ан-132 D, створений в рекордні терміни та без жодної російської деталі.

ДП "Антонов" було передано до складу ДК "Укроборонпром" рішенням Кабінету міністрів у квітні 2015 року.

Як повідомляв Укрінформ, колишній президент ДП "Антонов" Олександр Коцюба 15 серпня вирішив залишити свою посаду. За інформацією прес-служби, Коцюба вирішив змінити сферу діяльності та повернутися в приватний бізнес.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-