Гройсман сказав, коли буде план ремонту

Гройсман сказав, коли буде план ремонту "пекельно зруйнованих" автошляхів

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман запевняє, що влада системно і послідовно підходить до питання ремонту доріг по всій країні, але розуміє, що навести лад швидко не вдасться.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Хочу запевнити, що я зроблю все від мене залежне, щоб люди почали звикати до іншого: до того, що в країні наводять лад не від випадку до випадку, а системно і послідовно», - заявив Гройсман.

Глава уряду зазначив, що на кожен свій пост у соціальних мережах про відремонтовані дороги отримує сотні коментарів, серед яких є чимало із закликами подивитися на поганий стан дороги в тому чи іншому місці. «Розумію, що їздити з дня в день розбитою дорогою задоволення мало. Але до нинішнього стану доріг Україну довели не за рік чи за три. І за рік-два-три не виправити те, що руйнувалось роками», - зауважив Прем’єр-міністр.

Читайте також: Дніпропетровська область капітально відремонтує свою частину траси Дніпро-Запоріжжя

Він нагадав, що уряд уже взявся вирішувати цю проблему. І хоча поки що невідремонтованих доріг набагато більше, ніж відремонтованих, ситуація буде змінюватися, пообіцяв глава уряду.

«Люди так переживають, що цього року відремонтували не їх дорогу. Ми звикли до того, що цього року в країні ремонтують дороги, а наступного вже про це забувають і починають займатись чимось іншим. І якщо цього року, коли ніби почали щось робити, не зроблять, то потім точно не зроблять», - додав Гройсман.

За словами Прем’єр-міністра, восени уряд обговорюватиме плани капітального ремонту доріг на найближчі роки, і туди включено чимало "пекельно зруйнованих" автошляхів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-