Новий керівник обіцяє Укрзалізниці антикорупційний аудит

Новий керівник обіцяє Укрзалізниці антикорупційний аудит

Укрінформ
Т.в.о. голови правління ПАТ "Українська залізниця" Євген Кравцов пообіцяв проведення аудиту в компанії з допомогою міжнародної практики Forensic.

Про це він повідомив в ефірі каналу "112 Україна".

"Що я планую зробити, по-перше, провести роботу із запровадження Complaints офіса, котрий має провести аудит всіх процесів у підприємстві. Крім того, актуальним і важливим є питання щодо проведення forensic аудиту, це міжнародна практика з виявлення порушень на підприємствах бізнесових структур", - заявив Кравцов.

Читайте також: Колективу Укрзалізниці представили нового керівника

Він також повідомив, що впродовж місяця має з'явитися результат аудиту компанії Ernst&Young стосовно результатів діяльності підприємства за перше півріччя 2017 року.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів 9 серпня звільнив Войцеха Балчуна з посади голови правління ПАТ "Укрзалізниця" і призначив Кравцова т.в.о. керівника компанії.

Також уряд дав доручення Міністерству економічного розвитку і торгівлі України невідкладно запустити процедуру проведення публічного конкурсу на нового керівника Укрзалізниці.

Forensic аудит - це діяльність з виявлення, аналізу та врегулювання ситуацій, коли між сторонами існують розбіжності з фінансових, комерційних, правових та інших питань, що містить в собі значні економічні ризики, або коли дії співробітників або організацій не відповідають законодавчим або іншим нормативним актам, принципам і стандартам. Серед загроз, які мають дослідити аудитори: корупція, розкрадання, зловживання посадовими обов'язками, шахрайство, рейдерські атаки, замах на інтелектуальну власність, комп'ютерні злочини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-