Гройсман: Крюківський завод збільшив випуск вантажних вагонів на 18%

Гройсман: Крюківський завод збільшив випуск вантажних вагонів на 18%

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман не сумнівається в тому, що продукція Крюківського вагоноремонтного заводу (Кременчук, Полтавська область) буде їздити по всьому світу.

Про це він написав у Facebook

«Цього року за перші 7 місяців завод збільшив виробництво - випустив майже на 18% більше вантажних вагонів, ніж за відповідний період минулого року. Крім виробництва вантажних та пасажирських залізничних вагонів, завод модернізував 15 вагонів метро. Вітаю колектив підприємства! Впевнений, попереду - нові успіхи і ще більше сучасних, якісних і комфортних продуктів, які їздитимуть по всьому світу», - написав Гройсман.

Він нагадав про те, що минулого року відвідував Крюківський вагоноремонтний завод і ще тоді був приємно вражений якістю і сучасністю вагонів, вироблених в Україні.

Як зазначається у звіті самого підприємства, завод у січні-липні збільшив випуск вантажних вагонів на 17,5%, або на 168 вагонів порівняно з відповідним періодом 2016 року - до 1129 одиниць.

Читайте також: Кабмін схвалив президентські гранти для молодих кінематографістів

ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод" випускає вантажні (вагони-платформи, цистерни, вагони бункерного типу, піввагони) і пасажирські вагони, вагони метро, запасні частини і візки для вантажних вагонів, колісні пари, запчастини для вагонів метро і ескалаторів, контейнери, дорожню техніку. Виробництво пасажирських вагонів на заводі здійснюється на замовлення "Укрзалізниці".

Продукція заводу вже поставляється більш ніж у 20 країн світу. Крюківський вагон є єдиним в СНД підприємством, що має налагоджене виробництво двох видів вагонів - пасажирських і вантажних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-