В Одесі пройде фестиваль ідей

В Одесі пройде фестиваль ідей "Майбутнє спільнот"

Укрінформ
Наприкінці серпня в Одесі пройде фестиваль ідей "Майбутнє спільнот", який об'єднає громадських діячів, лідерів бізнесу та думок.

Про це на брифінгу розповів представник оргкомітету фестивалю Денис Полтавець.

"Цей фестиваль призначений не тільки для того, щоб презентувати готові проекти, а для того, щоб почути, обговорити те, що тільки народжується, починає впроваджуватися в окремих містах, і може запровадитись по всій Україні. Це відкритий форум, для тих, хто прагне змін, змінення життя на краще", - сказав Полтавець.

Фестиваль відбудеться в Україні вперше і має за мету започаткувати традицію спільного простору спілкування, що об'єднує мислителів, лідерів бізнесу, науковців, художників, музикантів та громадських діячів з усієї України для генерації нових ідей.

Читайте також: В США на українському фестивалі збирали гроші на допомогу військовим АТО

Основні тематичні напрямки фестивалю: технології, міський простір, економіка майбутнього, освіта, мистецтво та медіа, здоров'я та краса.

Зокрема серед спікерів запрошена до участі з Маргрет Разфельд з Німеччини, засновниця потужної школи, експерт з питань освіти, яка говоритиме про проблеми освіти, оптимізацію сучасних освітніх програм, представники бізнесу європейських країн та України. Також серед спікерів солістка балету національної опери Ольга Морозенко з презентацією про історію балету. Загалом планується понад 50 заходів різного спрямування.

Подія відбудеться 25-27 серпня в Одесі. Участь у фестивалі  безкоштовна, за попередньою реєстрацією.

Фестиваль ідей було започатковано в 2005 році в Колорадо з метою зібрати людей з різних сфер діяльності та впливу для обговорення глобальних та соціальних питань та інноваційних ідей.

За словами організаторів українського фестивалю, подібні фестивалі набули широкої популярності як в США, так і в європейських країнах. Фестиваль являється майданчиком для обміну думками, ідеями, напрацювання проектів у сфері суспільного життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-