Шведська Ahlberg Cameras презентувала системи промислового спостереження на РАЕС

Шведська Ahlberg Cameras презентувала системи промислового спостереження на РАЕС

Укрінформ
Шведська компанія Ahlberg Cameras презентувала на Рівненській АЕС інспекційне обладнання для атомної промисловості. 

Про це інформує прес-служба Енергоатому.

“На Рівненській АЕС презентацію обладнання компанії Ahlberg Cameras провів представник шведської компанії Пітер Легат та офіційний субдилер в Україні Володимир Іванов. Презентація гостей пройшла за участю представників цеху з ремонту та техобслуговування реакторів (ЦРТР), служби диспетчерського та технологічного управління (СДТУ), служби контролю металу (СКМ) та заступника головного інженера з електрообладнання та систем контролю і управління Андрія Козюри”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Енергоатом: продовження експлуатації блоку №3 ЗАЕС обговорюватимуть у вересні

Представники шведської компанії, зокрема керівник відділу продажів Пітер Легат представили радіаційно-стійке освітлювальне обладнання для атомної промисловості, а також системи промислового спостереження, призначені для здійснення контролю роботи за обладнанням реакторної установки, турбінного відділення та приміщень, доступ персоналу в які неможливий при нормальному режимі експлуатації атомної станції.

«Рівненська АЕС завжди обирає якісне обладнання провідних світових виробників, а майбутніх партнерів визначає лише після проведення конкурсних процедур, керуючись економічною доцільністю. Підприємство планує провести закупівлю обладнання промислового телебачення для робіт з реконструкції, запланованих на період проведення середнього планово-попереджувального ремонту енергоблоку №3 РАЕС. Тому ми завжди відкриті для інформаційно-ознайомчих пропозицій», - коментує заступник головного інженера з електрообладнання та систем контролю і управління Андрій Козюра.

Ahlberg Cameras – шведська компанія, яка розробляє і виготовляє високотехнологічні системи промислового телебачення та інспекційне обладнання для атомної промисловості, а також радіаційно стійкі відеокамери високої якості та освітлювальні системи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-