Російська взуттєва мережа Kari йде з України

Російська взуттєва мережа Kari йде з України

Укрінформ
Велика російська взуттєва мережа Kari має намір закрити магазини в Україні.

Про це повідомляє LIGA.net.

"Велика російська взуттєва мережа Kari має намір закрити магазини в Україні, повідомили LIGA.net три джерела: директор торгового центру, консультант з нерухомості та керівник великої торговельної мережі", - йдеться в повідомленні.

Ще одним підтвердженням планів закриття мережі може бути спам-розсилка смс, в яких йдеться про масштабні розпродажі у зв'язку з закриттям.

Kari - велика російська взуттєва мережа, заснована у 2012 році бізнесменом Ігорем Яковлєвим. Яковлєв також заснував мережу магазинів з продажу побутової техніки та електроніки "Ельдорадо". Але згодом продав російську частину бізнесу чеському фонду PPF Group, а українську - бізнесменові Віктору Поліщуку.

В Україні Kari управляє мережею з 26 магазинів в Києві, Харкові, Одесі, Львові та інших великих містах, повідомляється на її сайті. Власник Карі Україна, за даними Єдиного реєстру юридичних та фізичних осіб, - кіпрський офшор Раундвіль Менеджмент Лімітед, кінцевий бенефіціар - Ігор Яковлєв.

Читайте також: У Києві пікетували магазин фірми, яка шиє одяг у "ЛНР"

За останній рік в Україні вже закрилися дві мережі з продажу недорогого взуття - найбільший російський ритейлер Centro і дискаунтер Plato (підрозділ компанії MTI, яка розвиває мережу Інтертоп).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-