Данилюк просить податкову перевірити його якомога швидше

Данилюк просить податкову перевірити його якомога швидше

Укрінформ
Міністр фінансів України Олександр Данилюк оскаржив ухвалу суду щодо перевірки сплати ним податків протягом 1998-2016 років, ініційованої прокуратурою. Міністр звернувся до ДФС з проханням негайно провести таку перевірку, щоб зняти підозри.

Про це він написав у Фейсбуці

«Буду добиватися скасування незаконних рішень вже прийнятих щодо мене і протистояти будь-яким можливим незаконним діям в майбутньому. Розгляд апеляційної скарги, яку ми вже подали, призначено на 7 серпня, понеділок», - написав він.

Разом з тим, на його думку, перевірка Державної податкової служби має бути здійснена, щоб зняти «всі штучно спровоковані підозри та можливі домисли в суспільстві», а також з метою не допустити дестабілізації напередодні виходу України на зовнішні ринки капіталів, наступної стадії переговорів з МВФ і ключового етапу бюджетного процесу-2018.

Читайте також: Данилюк готує скарги на звинувачення ГПУ в несплаті податків

"Прошу ДФС розпочати перевірку негайно та закінчити її в найкоротші терміни. Це необхідно для того, щоб не допустити дестабілізації напередодні виходу України на зовнішні ринки капіталів, наступної стадії перемовин з МВФ та ключового етапу бюджетного процесу (всі ці процеси координуються Міністром фінансів)», - наголосив Данилюк.

Розгляд апеляційної скарги призначено на 7 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-