Мінагро створить комунікаційну платформу для учасників агробізнесу

Мінагро створить комунікаційну платформу для учасників агробізнесу

Укрінформ
В Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Незалежної Асоціації Банків України розробляється відкрита платформа для прямої комунікації всіх ключових гравців українського агробізнесу.

Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України.

"Така робоча платформа дозволить представникам українського бізнесу та експортерам аграрної продукції отримати безкоштовний професійний супровід фінансових інституцій та грантових фондів щодо існуючих інвестиційних проектів. Окрім того, такий майданчик буде використаний для освітньої діяльності щодо технологічних та бізнес-процесів в АПК України, а також щодо професійної підготовки інвестиційних та бізнес-проектів", - йдеться у повідомленні Мінагро.

Зазначається, що для платформи розробляється також електронний ресурс, який буде розміщено на сайті Мінагрополітики, Державної інвестиційної агенції, Незалежної асоціації банків України та інвестиційних сайтах-партнерах.

Читайте також: Україні потрібно розвивати дорадництво в агросфері - Трофімцева

Паралельно в міністерстві ведеться робота щодо створення друкованого варіанту інвестиційного портфоліо аграрного сектору для інвесторів, в першу чергу, іноземних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-