«Укргазвидобування» збільшило видобуток газу на 3%

«Укргазвидобування» збільшило видобуток газу на 3%

Укрінформ
ПАТ «Укргазвидобування» за січень - липень 2017 року збільшило видобуток природного газу на 3% - до 8 779 млрд куб м порівняно з аналогічним періодом 2016 року. 

Про це повідомляє прес-служба Укргазвидобування.

«За сім місяців 2017 року обсяг видобутку природного газу становив 8 779 млн куб. м, що на 256 млн кубометрів (або 3%) перевищує показники аналогічного періоду минулого року. Водночас, це більш ніж утричі перевищує обсяг нарощування видобутку за весь 2016 рік», - йдеться в повідомленні.

У липні 2017 року ПАТ «Укргазвидобування» збільшило видобуток природного газу порівняно з липнем 2016 року на 7% (на 85 млн куб м), - до 1,3 млрд куб м.

«Компанія переживає дуже динамічні процеси - експоненціальний ріст власного видобутку газу. Попри численні перешкоди, Укргазвидобування крок за кроком наближається до реалізації Стратегії «20/20», коментує голова правління ПАТ «Укргазвидобування» Олег Прохоренко.

Читайте також: В Укргазвидобуванні розповіли про перспективи чорноморського шельфу

Нагадаємо, що необхідними передумовами для реалізації Програми «20/20» є вдосконалення законодавства, що регулює земельні питання, запровадження прозорих процедур надання та подовження ліцензій, передбачуваний режим оподаткування, а також ліквідація політичного втручання у роботу підприємств нафтогазового комплексу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-