Україна пустила з молотка арештовані за борги російські танкери

Україна пустила з молотка арештовані за борги російські танкери

Укрінформ
Система електронних торгів арештованим майном "СЕТАМ" 31 липня продала 2 російських танкера "Ніагара" та "Борислав" за 10,1 млн гривень.

Про це повідомляє "Центр транспортних стратегій".

"Боротьба покупців за танкери тривала весь день - з 9 ранку до 21:21. За танкер-нефтевоз "Борислав" змагалися 9 учасників, які зробили понад 30 ставок. У результаті ціна зросла з 1,444 млн гривень до 5,113 млн гривень, а за танкер-хімовоз "Ніагара" боролися 5 претендентів. Ціна зросла з 2,475 млн гривень до 5,012 млн гривень", - наголошується в повідомленні.

Читайте також: Два російські танкери підуть в Україні з молотка за борги

Раніше обидва судна належали ТОВ "Волго-Донське суднове агентство" (Волгоград, Росія). Компанія заборгувала 40,094 тис. доларів фірмі CYE PETROL TIC LTD STI (Стамбул, Туреччина) в якості компенсації по сплаті судового збору.

У рамках виконання рішення Господарського суду Херсонської області був складений акт опису та арешту майна боржника. Примусове виконання рішень було покладене на Державну виконавчу службу, яка входить до системи органів Мін'юсту України. Після цього танкери були виставлені в "СЕТАМ".

Читайте також: НБУ продасть на аукціоні будівлю бази відпочинку і гараж на 35 авто

Також українська влада виставила на аукціон російське судно "Сибірський 2112", арештоване в Одеській області, зі стартовою ціною понад 12,5 млн гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-