Швейцарський Petroforce збирається торгувати газом в Україні

Швейцарський Petroforce збирається торгувати газом в Україні

Укрінформ
Компанія Petroforce (Швейцарія), що спеціалізується на торгівлі нафтою і нафтопродуктами, заснувала в Україні дочірню компанію і подала заявку на отримання ліцензії на торгівлю природним газом.

Про це йдеться у проекті рішення Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) до засідання 3 серпня, повідомляє oilnews.com.ua.

Дочірня компанія швейцарського нафтотрейдера - ТОВ «Петрофорс Україна» була заснована в Києві 19 липня 2017 р. зі статутним капіталом 10 тис. грн. 100% власником компанії є швейцарська Petroforce Trading and Shipping S. A. Керівником української дочки є Володимир Кучманський.

Згідно з реєстром Мін'юсту, ТОВ «Петрофорс Україна» має право на торгівлю, виробництво газу, а також оптову торгівлю іншими видами палива. Компанія вже розмістила інформацію про себе на українській мові на власному веб-сайті.

Читайте також: Міжнародний трейдер AOT Energy зайшов в Україну

Як повідомляв OilNews, раніше свої представництва в Україні відкрили міжнародні трейдери Trafigura, MET Holding, DufEnergy, AOT Energy.

Довідка OilNews

Тейдер Petroforce заснований в 2012 р. і спеціалізується на торгівлі сирою нафтою, мазутом, бензинами, реактивним паливом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-