У Києві відкрився 5 корейсько-український економічний форум

У Києві відкрився 5 корейсько-український економічний форум

Укрінформ
У Києві відкрився 5-ий корейсько-український економічний форум "Економічна співпраця у контексті євразійської інтеграції". 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Метою заходу є створення корейсько-української мережі між урядовими та діловими установами для сприяння розвитку двостороннього економічного співробітництва, а також дослідження нових шляхів співпраці між Кореєю та Україною.

За словами першого віце-прем'єр-міністра - міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва, Україна сьогодні має усі передумови для цифрової та інноваційної трансформації, розбудови сучасної економіки, заснованої на виробництві високотехнологічних товарів з високою доданою вартістю.

Читайте також: Ду Вей, Посол КНР в Україні

Екс-заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграці Владислава Рутицька, у свою чергу, висловила думку, що Україна та Корея можуть співпрацювати у аграрному секторі, інфраструктурі, туризмі.

"Прямі інвестиції Південної Кореї в Україну становили 208 млн дол., це не включаючи державні проекти, що здійснюються між нашими країнами. Нам дуже важливо, щоб цей показник зростав", - зазначила Рутицька.

Організатори заходу - Посольство Республіки Корея в Україні, ГС «ХайТекОфіс Україна» та Національний технічний університет України «КПІ імені Ігоря Сікорського».

Нагадаємо, днями МЕРТ заявляло, що Південна Корея зацікавлена у розвитку 4G та 5G в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-