У Києві запрацювали нові майданчики в рамках проекту

У Києві запрацювали нові майданчики в рамках проекту "Чесне паркування"

Укрінформ
У Києві 24 липня на двох нових майданчиках на вул. Пушкінській (від вулиці Льва Толстого до бульвару Тараса Шевченка) розпочався громадський моніторинг у рамках проекту "Чесне паркування".

Про це повідомляє сайт КМДА.

"На локаціях працюють два нових контролери служби паркування, а також громадські монітори проекту. У ході дослідження монітори збиратимуть інформацію про роботу паркувальних майданчиків, контролерів служби паркування та надходження від оплати паркування на локаціях", - йдеться у повідомленні. 

Відповідно з 24 липня завершився моніторинг на паркувальних майданчиках на вулиці Басейна, 23/52-11 та вулиці Прорізній, 27-19.

Читайте також: Гарячу воду відключають ще у трьох районах Києва

Як повідомлялося, "Чесне паркування" – дослідницький проект із громадського моніторингу надходжень від оплати паркування та популяризації безготівкових способів оплати паркування серед водіїв столиці. Моніторинг майданчиків для денного паркування розпочався 6 червня 2017 року.

Виконавці проекту – коаліція громадських організацій, експертів, які об’єднались задля просування та імплементації реформ в Україні. Члени групи представлені в урядових антикорупційних проектах, Антикорупційній раді при Київському міському голові та інших.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-