Лукашенко: Ми зацікавлені у створенні нових виробництв з Україною у різних сферах

Лукашенко: Ми зацікавлені у створенні нових виробництв з Україною у різних сферах

Укрінформ
Минулого року на спільних українсько-білоруських підприємствах було складено більше 2,5 тис. тракторів, близько 180 комбайнів, близько 500 ліфтів і багато іншого обладнання.

Про це заявив Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко за підсумками переговорів з Президентом України Петром Порошенком, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас  велика кількість, тисячі  позицій, тисячі товарів, які ми можемо спільно робити і продавати на ринках. Минулого року, приміром, в Україні на наших спільних  підприємствах було складено більше 2,5 тис. білоруських тракторів, близько 180 комбайнів, близько 500 ліфтів і багато іншого обладнення, потрібного для України", - заявив Лукашенко.

Читайте також: Лукашенко хоче постачати гумдопомогу на Донбас без посередників

За його словами, це "непогані результати, але це набагато нижче за ті, на які треба орієнтуватися".

Лукашенко підкреслив, що під час переговорів з Президентом України було досягнуто домовленість про прискорення роботи "зі створення нових коопераційних виробництв в найрізноманітніших областях". "Ми спільно робитимемо будь-яку продукцію, яка має попит на міжнародних ринках, не лише у Білорусі і Україні", - зазначив він. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-