Китайська CHEC розпочала днопоглиблення в порту

Китайська CHEC розпочала днопоглиблення в порту "Южний"

Укрінформ
Компанія China Harbour Engineering Company Ltd. (CHEC) розпочала днопоглиблення в морському порту "Южний".

Про це заявив керівник Адміністрації морських портів України Райвіс Вецкаганс, повідомили Укрінформ в прес-центрі АМПУ.

"Від моменту підписання контракту с компанією CHEC в Будинку Уряду пройшло менше двох місяців. Днопоглиблювальний флот оперативно прибув в акваторію порту, і ось вже розпочаті роботи. Це свідчення надійності і відповідальності наших партнерів. Цей день є визначальним для обох сторін і відкриває нову главу в розвитку української портової галузі", - розповів Вецкаганс.

Роботи здійснюються в рамках проекту "Реконструкції водних підходів, маневрових зон та операційних акваторій із урахуванням перспективного вантажообігу морського порту "Южний", що передбачає збільшення глибин до 16 м для запуску одного з найбільших в Україні зерноперевантажувальних комплексів.

Читайте також: В українських портах зросли обсяги переробки агропродукції на експорт

Роботи вестимуть три земкаравани на ділянці у північно-західній частині Малого Аджаликського лиману в акваторії проектованих причалів №№ 23 - 25.

Загальний проектний обсяг днопоглиблення складає 4 393 075 м3. Як повідомили в АМПУ, роботи триватимуть до 31 березня 2018 року.

Нагадаємо, наразі АМПУ реалізує кілька проектів капітального днопоглиблення в порту "Южний" для запуску роботи одного з найбільших в Україні зерноперевантажувальних комплексів. Будівництво зернового терміналу веде компанія "М.В. Карго" для Cargill.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-