Директор ЄБРР в Україні назвав

Директор ЄБРР в Україні назвав "локомотив" для економіки країни

Укрінформ
Аграрний сектор України є локомотивом для активізації всього її економічного потенціалу.

Про це заявив журналістам в місті Гола Пристань, де у п'ятницю урочисто відкрили збудований компанією "Нібулон" зерноперевантажувальний термінал, директор Європейського банку реконструкції та розвитку Шевкі Аджунер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сільське господарство є основним моментом для активізації всього економічного потенціалу України. І такі об'єкти, які збудувала компанія "Нібулон", власне, є найчудовішим відображенням потенціалу України як сільськогосподарської держави", - сказав Аджунер.

Він також зазначив, що ЄБРР підтримує і підтримуватиме надалі розвиток аграрної галузі України. "Ми завжди будемо тут (в Україні - ред.) для того, щоб надавати вам допомогу в майбутньому і підтримувати вас", - сказав директор ЄБРР в Україні.

Читайте також: "Нібулон" взяв $90 мільйонів кредиту ЄБРР

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині у місті Гола Пристань у п'ятницю урочисто відкрили новий зерноперевантажувальний термінал, збудований компанією "Нібулон" на кошти Європейського інвестиційного банку. На церемонії відкриття терміналу компанія "Нібулон" та ЄБРР підписали кредитну угоду на 90 млн доларів США.

Фото: Latifundist

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-