Омелян заявляє, що Ryanair готова до переговорів

Омелян заявляє, що Ryanair готова до переговорів

Укрінформ
Авіакомпанія Ryanair готова відновити переговори з міжнародним аеропортом "Бориспіль".

Про це міністр інфраструктури України Володимир Омелян поінформував під час прес-конференції сьогодні, 14 липня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вчора у мене була розмова з керівництвом Ryanair. Вони готові до відновлення переговорів. Якщо ці переговори будуть справді переговорами, бо переговорів з аеропортом "Бориспіль" не було. Були публічні звинувачення, зрив будь-якого переговорного процесу", - повідомив міністр.

Читайте також: Ryanair почав повертати гроші за квитки на скасовані рейси

Як повідомлялося, 10 липня авіакомпанія Ryanair заявила про відмову від виходу на український ринок, назвавши причиною такого рішення невиконання угоди, досягнутої у Мінінфраструктури з представниками аеропорту і нинішнім гендиректором підприємства Павлом Рябікіним у березні цього року. 

Глава уряду Володимир Гройсман доручив Міністерству інфраструктури та керівництву "Борисполя" поновити переговори з авіакомпанією Ryanair, а також долучити до переговорного процесу директора Офісу залучення інвестицій Даніеля Білака.

13 липня Рябікін заявив, що міжнародний аеропорт "Бориспіль" відновлює переговори з ірландським лоукостером Ryanair у новому форматі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-