Порошенко каже про перспективи поступового зниження плати за роумінг з ЄС

Порошенко каже про перспективи поступового зниження плати за роумінг з ЄС

Відео
Укрінформ
Україна має перспективи поступового зниження плати за роумінг для мобільних дзвінків і передачі даних між Україною та країнами ЄС.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко на спільній прес-конференції з президентом Європейської Ради Дональдом Туском та президентом Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером, повідомляє прес-служба глави держави. 

"Ще раз наголошую щодо перспективності створення умов для поступового зниження плати за роумінг для мобільних дзвінків і передачі даних між Україною та країнами ЄС. Наполягаю на тому, що дуже важливим є розширення міжлюдських контактів між громадянами України та держав-членів ЄС, створення єдиного європейського комунікаційного простору”, - підкреслив Порошенко.

Читайте також: У МЗС вважають, що плату за роумінг в ЄС можна скасувати до 2019 року

Він наголосив, що великі перспективи відкриваються перед Україною у питанні інтеграції до спільного цифрового ринку ЄС. “Сьогодні ми про це говорили. Ми наполягаємо і на інших проектах, які є надзвичайно амбіційними, і дуже дякую за їх підтримку з боку наших партнерів”, - сказав Порошенко.

За його словами, Угода про асоціацію у поєднанні з європейськими прагненнями України є сьогодні надзвичайно важливою, і підтримка з боку ЄС відкриває простір для безмежних можливостей практично у кожному секторі наших двосторонніх відносин.

Президент також зауважив, що є можливість вивчити питання забезпечення права молодих українських громадян навчатися у вищих навчальних закладах Європейського Союзу на тих самих умовах, на яких навчаються громадяни ЄС. “Це є інвестиції в наше спільне майбутнє”, - переконаний він. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-