У

У "Борисполі" трансферних пасажирів побільшало на 37%

Укрінформ
За півроку ДП "МА "Бориспіль" обслугував 1,3 млн трансферних пасажирів, що на 37% перевищує аналогічний показник минулого року.

Про це повідомляє міжнародний аеропорт "Бориспіль".

"У першому півріччі 2017 року Міжнародний аеропорт "Бориспіль" обслугував 4,74 млн пасажирів та забезпечив планове зростання пасажиропотоку на 30%. Реалізація хабової моделі розвитку аеропорту сприяла збільшенню частки трансферних пасажирів на 37% до 1,3 млн осіб у порівнянні з аналогічним періодом 2016 року (0,94 млн пасажирів)", - йдеться у повідомленні.

Кількість рейсів в аеропорту з 33 тис. (6 місяців 2016 р.) зросла до майже 41 тис. літаковильотів. Планові заходи з розбудови авіахабу дозволили "Борисполю" за півроку збільшити частку міжнародних рейсів на 22%.

Читайте також: Омелян вважає, що "Бориспіль" зробив так, щоб "Ryanair пішов, грюкнувши дверима"

Нагадаємо, 25 червня аеропорт "Бориспіль" досяг рекордного денного пасажиропотоку за весь час своєї роботи, обслугувавши 39 594 пасажирів за день. Найбільший пасажиропотік було відзначено у напрямку Анталії, до якої протягом дня вирушило 5 970 пасажирів.

Як повідомяляв Укрінформ, 10 липня ірландська авіакомпанія-лоукостер Ryanair відмовилася від запланованого виходу на український ринок через невиконання аеропортом "Бориспіль" угоди, яку було підписано у березні цього року із Міністерством інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-