У

У "Дніпроавіа" прокоментували можливу зупинку роботи

Укрінформ
Один з найбільших авіаперевізників України компанія Дніпроавіа зазнає фінансових труднощів, але про зупинку роботи не йдеться.

Про це LIGA.net сказав глава правління Дніпроавіа Олег Новіков.

Коментуючи заяву міністра інфраструктури Володимира Омеляна про те, що авіакомпанія вже у вересні може призупинити роботу, Новіков сказав, що проблеми є, але зупиняти роботу компанія поки не збирається.

"У нас почалися проблеми після рішення суду і заяви генпрокурора про можливу націоналізацію компанії. Після цього всі наші партнери почали вимагати передоплату, кредитори відмовилися нас підтримати... Ситуація важка, але про зупинку роботи Дніпроавіа мова поки не йде", - сказав Новіков.

Читайте також: Кононенко: Ryanаir та інші лоукостери прийдуть в Україну

Нагадаємо: у вівторок глава Мінінфраструктури сказав, що "Дніпроавіа" скоро може зупинити роботу. Раніше, у березні 2017 року, генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що рішенням суду 94,5% акцій ВАТ "Авіаційна компанія "Дніпроавіа" зобов'язано списати на користь держави.

Компанія здійснює регулярні та чартерні авіарейси в країни Європи, Близького Сходу, СНД. Вона є одним з найбільших українських перевізників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-