Кононенко: Ryanаir та інші лоукостери прийдуть в Україну

Кононенко: Ryanаir та інші лоукостери прийдуть в Україну

Укрінформ
Перший заступник голови фракції партії «Блок Петра Порошенка» Ігор Кононенко переконаний, що компанія Ryanair буде працювати в Україні. 

Про це народний депутат заявив журналістам у парламенті, повідомляє прес-служба фракції.

"На мою думку, згода буде і, можливо, її буде досягнуто упродовж місяця. І компанія Ryanair та інші лоукостери прийдуть в Україну", – сказав  Кононенко.

"Мені відома позиція міністра інфраструктури Володимира Омеляна, керівника аеропорту "Бориспіль" пана Рябікіна, там є питання суто економічні – збитки аеропорту у поточному році 2 млрд, які могли б утворитися внаслідок прийняття рішення", – підкреслив він.

На думку народного депутата, на сьогодні учасники переговорів обмінялися політичними заявами і скоро досягнуть згоди. 

Як повідомляв Укрінформ, 10 липня гендиректор аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін на спеціально скликаній прес-конференції заявив, що договір з "Ryanair" не може бути підписаний через низку причин.

Того ж дня на офіційному сайті ірландського лоукостера Ryanair зникла можливість придбання квитків у напрямку в та з аеропортів "Бориспіль" та "Львів".

Читайте також: Туроператори Львова просять Порошенка не “відпускати” Ryanair

Водночас лоукост-перевізник пояснив скасовані рейси невиконанням київським аеропортом угоди, яку було підписано у березні із Міністерством інфраструктури, посадовими особами аеропорту та чинним генеральним директором аеропорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-