Нафтогаз докапіталізував швейцарську дочку на $8,3 мільйона

Нафтогаз докапіталізував швейцарську дочку на $8,3 мільйона

Укрінформ
НАК «Нафтогаз України» 28 червня збільшила статутний капітал свого дочірнього підприємства - швейцарської трейдингової компанії Naftogaz Trading Europe S.A. - на 8,3 млн дол. (8 млн швейцарських франків). 

Про це йдеться в повідомленні швейцарської компанії в комерційному реєстрі кантону Женева від 3 липня, пише видання OinNews.

Після докапіталізації статутний капітал швейцарської компанії сягнув 10,4 млн дол. (10 млн швейцарських франків).

«28 червня було зареєстровано збільшення статутного капіталу Naftogaz Trading Europe на 8 млн швейцарських франків до спочатку заявленої величини у 10 млн франків. Водночас загальний розмір статутного капіталу в 10 млн було оголошено ще під час реєстрації компанії в грудні 2012 р.», - прокоментувала прес-служба «Нафтогазу».

Читайте також: Новий оператор ГТС повноцінно запрацює з 2018 року - Міненерго

Як повідомлялося, наглядова рада НАК «Нафтогаз України» раніше погоджувала укладення рамкового контракту на постачання природного газу з дочірньою компанією Naftogaz Trading Europe S.A. (Швейцарія) очікуваною вартістю 148,8 млрд грн. Згідно з планами Нафтогазу, швейцарська дочка купуватиме газ на європейському ринку, і доставлятиме його до кордону України і продавати материнській структурі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-