7 членів наглядової ради нового оператора ГТС оберуть до кінця року

7 членів наглядової ради нового оператора ГТС оберуть до кінця року

Укрінформ
ПАТ "Магістральні газопроводи України" у четвертому кварталі отримає наглядову раду, що складатиметься з 7 членів: чотирьох незалежних та трьох представників держави.

Про це на прес-конференції сказав заступник міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігор Прокопів, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Створено комісію з конкурсного відбору наглядової ради ПАТ "МГУ", куди увійшли представники Міненерговугілля, Єврокомісії, Енергетичного співтовариства, ЄБРР, Світового банку - всього 16 осіб. Вони повинні відібрати 7 членів наглядової ради: 4 незалежних і 3 представники держави. Початок конкурсного відбору почнеться 17 липня", - сказав Прокопів.

Читайте також: Україна обговорює спільне управління своєю газотранспортною системою

За його словами, наглядова рада буде сформована у 4 кварталі поточного року.

"Процедура трохи затягнулася. Було відсутнє фінансування. Але зараз питання фактично вирішено, змінами до бюджету передбачене фінансування на суму 20 млн. Маю надію, що до кінця тижня це питання знімемо", - зазначив Прокопів.

Як повідомлялося, в листопаді 2016 року Кабінет міністрів в рамках реформування НАК "Нафтогаз України" ухвалив рішення про створення нової компанії-оператора ГТС - ПАТ "Магістральні газопроводи України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-