Два російські танкери підуть в Україні з молотка - за борги

Два російські танкери підуть в Україні з молотка - за борги

Укрінформ
В Системі електронних торгів арештованим майном (СЕТАМ) виставлені на купівлю два російські танкери "Ніагара" та "Борислав".

Про це повідомляє "Центр транспортних стратегій".

"Суда раніше належали ТОВ "Волго-Донське суднове агентство" (Волгоград, Росія), яке збанкрутувало і його майно розпродають за борги. Компанія заборгувала 40,09 тис. доларів (1,047 млн гривень) стамбульської CYE PETROL TIC LTD STI в якості компенсації у сплаті судового збору", - йдеться у публікації.

У рамках виконання рішення Господарського суду Херсонської області від 10 травня 2016 року по справі №923/303/16 в серпні і листопаді того ж року були складені акти опису і арештовані два танкери.

Примусове виконання рішень покладається на Державну виконавчу службу, яка входить до системи органів Міністерства юстиції України. В результаті тепер охочі можуть придбати суда, дата проведення аукціону - 31 липня 2017 року.

Читайте також: Військові кораблі РФ знову "заблукали" біля кордонів Латвії

Танкер-хімовоз "Ніагара" має довжину 103 метри і завширшки 14 метрів. Осадка судна становить 3,7 метра, висота борту - 6,14 м, дедвейт - 4035 тонн. Танкер-нафтовоз "Борислав" в довжину досягає 77,5 метра, завширшки - 14,3 метра, має висоту борту - 6,5 метра, осідання - 5,41 метра, дедвейт становить 3197 тонн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-