На діловому форумі у Лондоні йтиметься про майбутнє України - Гройсман

На діловому форумі у Лондоні йтиметься про майбутнє України - Гройсман

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман завтра у Лондоні візьме участь у діловому форумі, на якому розповість про реформи в Україні.

Про це він сказав у понеділок у вечірньому ефірі телеканалу «112 Україна», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми завтра будемо говорити про майбутнє, яке ми маємо побудувати для нашої країни», - сказав Гройсман.

За його словами, у форумі братиме участь велика кількість представників міжнародних партнерів України. «Буде дана оцінка змінам, які відбуваються в Україні, і потребам, які є у нас, у тому числі для національної економіки та громадян. Мають бути конкретні рішення та конкретні напрацювання щодо консолідації міжнародної підтримки для проведення реформ в нашій країні. Це дуже важлива конференція», - зазначив глава уряду.

Читайте також: Україна потребує інвестицій в усі сфери і галузі - прем'єр

Як повідомлялося, сьогодні розпочався візит української делегації на чолі з Прем’єр-міністром до Великої Британії. В рамках візиту Гройсман провів зустрічі у Лондоні з прем'єр-міністром Великої Британії Терезою Мей, з державним секретарем Великої Британії у закордонних справах Борисом Джонсоном, взяв участь у засіданні Ради директорів Європейського банку реконструкції та розвитку, а також провів переговори з президентом ЄБРР Сумою Чакрабарті і міністром закордонних справ Канади Христею Фріланд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-