Проекту “Одеса-Броди-Плоцьк” збільшили статутний капітал майже на $0,5 мільйона

Проекту “Одеса-Броди-Плоцьк” збільшили статутний капітал майже на $0,5 мільйона

Укрінформ
Акціонери Міжнародного трубопровідного підприємства “Сарматія” (МТП) підвищили статутний капітал підприємства, яке займається реалізацією проекту з будівництва трубопроводу “Одеса-Броди-Плоцьк”.

Про це повідомило МТП “Сарматія”.

“Збори ухвалили рішення про підвищення статутного капіталу компанії на 1,773 млн (понад 470 тис. дол.) злотих - з 23,709 млн злотих (6,32 млн злотих) до 25,482 млн злотих (6,79 млн дол.), завдяки емісії 3546 нових облігацій по 500 злотих кожна (понад 133 дол.)”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що кошти з підвищення статутного капіталу буде використано на “реалізацію завдань, пов'язаних з підготовкою проекту будівництва нафтопроводу “Броди-Адамово”, що є частиною Євразійського нафтотранспортного коридору”.

Повідомляється також, що акціонери прийняли звіт з діяльності компанії за 2016 рік.

Як відомо, 2004 року українським ПАТ "Укртранснафта" і польським PERN Przyjazn було створено ТОВ "Міжнародне трубопровідне підприємство "Сарматія" для добудови нафтопроводу Одеса-Броди до польського Плоцька, підготовки проектно-кошторисної документації, залучення інвестицій і забезпечення будівельних робіт. У 2008 році до акціонерів долучилися державні енергетичні компанії Азербайджану, Грузії та Литви.

Загальна вартість проекту Одеса-Броди-Плоцьк оцінюється в 455 млн євро з урахуванням будівництва української (125 км) і польської (270 км) ділянок нафтопроводу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-