Бельгійська компанія проведе днопоглиблення в порту «Южний»

Бельгійська компанія проведе днопоглиблення в порту «Южний»

Укрінформ
20 червня 2017 р. Адміністрація морських портів України і компанія Novadeal LTD (Бельгія) підпишуть контракт на проведення експлуатаційного днопоглиблення внутрішньої акваторії морського порту «Южний».

Про це повідомляється на сайті АМПУ.

За умовами контракту між АМПУ і NovadealLTD, підрядник проведе експлуатаційне днопоглиблення операційних акваторій причалів №№ 2–4, 7–9, 16, 17, 3Н та 38. 

Запланований обсяг днопоглиблення складає 411 238 куб м. 

Очікується, що роботи будуть завершені до кінця 2017 року. Підтримка проектних глибин акваторій важлива для безпечного плавання і стоянки суден.

Як пояснили в АМПУ, необхідність проведення експлуатаційного днопоглиблення регламентована нормативними документами. При цьому періодичність проведення таких робіт встановлюється підприємством. 

"Останні проміри глибин в акваторії морського порту «Южний» показали, що фактична глибина на деяких ділянках акваторії не відповідає проектним показникам. Тому 15 березня 2017 року адміністрація порту «Южний» оголосила тендер на «Експлуатаційне днопоглиблення – підчистка дна від наносів на внутрішній акваторії морського порту «Южний» та внутрішньому підхідному каналі»", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, аукціон з відбору підрядника відбувся 17 травня, в ньому взяли участь три компанії — Novadeal LTD, Jan De Nul n.v. та ДП «ВО Україна». У результаті, пропозиція  LTD Novadeal вартістю 96,28 млн грн була визначена електронною системою ProZorro як найбільш економічна вигідна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-