Одночасний спуск і підйом двох морських буксирів вперше проведено у Миколаєві

Одночасний спуск і підйом двох морських буксирів вперше проведено у Миколаєві

Укрінформ
На Чорноморському суднобудівному заводі компанії «Smart Maritime Group» у Миколаєві вперше проведено унікальний технічно складний вид робіт: одночасний спуск і підйом двох морських буксирів.

Про це повідомили в прес-службі компанії «Smart Maritime Group», до якої належить ЧСЗ.

 «На миколаївській верфі Smart Maritime Group (Чорноморський суднобудівний завод) спільно з ТОВ «Південна судноремонтна компанія» вперше був проведений унікальний, технічно складний вид робіт: одночасний спуск і підйом двох морських буксирів, які зайшли на ремонт», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 Там також зазначають, що за допомогою 900-тонного фінського крана «KONE» буксир «Витязь», що належить стивідорній компанії «Ольвія», був знятий з навоколостапельної плити (НСП) і спущений на воду. На його місце на НСП встановлено буксир «Очаків», власником якого є Миколаївський глиноземний завод.

Раніше на таку роботу йшло кілька днів, кожна операція готувалася і відпрацьовувалася окремо. Але завдяки проведеній компанією SMG модернізації обладнання, тепер можна суттєво економити ресурси і скоротити терміни виконання робіт.

ЧСЗ входить до Smart Maritime Group (SMG) - найбільшого суднобудівного холдингу України. Він об'єднує два суднобудівних підприємства України - Чорноморський та Херсонський суднобудівні заводи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-