Газ для юридичних осіб Київщини подешевшав на 13%

Газ для юридичних осіб Київщини подешевшав на 13%

Укрінформ
За чотири місяці 2017 року ТОВ "Київоблгаз Збут" знизив ціну газу для юридичних осіб Київської області з 10339,8 грн до 9 003,60 грн за тис. куб. Таким чином, для юридичних осіб газ подешевшав на 13%.

Про це повідомляє "Бізнес.Цензор" з посиланням на компанію "Київоблгаз Збут".

"За чотири місяці ТОВ "Київоблгаз Збут" знизив ціну газу для бюджетних установ, комунально-побутових підприємств і промисловості Київської області з 10339,8 грн до 9 003,60 грн за тис. куб. Таким чином, для юридичних осіб газ подешевшав на 13%", - повідомляє компанія.

Протягом першого кварталу поточного року в Київській області, крім ТОВ "Київоблгаз Збут", працювали 55 постачальників, які продавали газ промисловості і 12 компаній, які поставляли газ для бюджетних організацій.

"Проте більшість підприємств і організацій області вважають за краще працювати з ТОВ "Київоблгаз Збут". Протягом чотирьох місяців компанія поступово зменшила комерційну ціну газу, і в червні його ціна становить 9 003,6 грн за тис. куб.", - повідомляє компанія.

Співробітництво з "Київоблгаз Збутом" дає клієнтам можливість укласти довгостроковий договір постачання газу, виконання якого дає змогу щомісяця гарантовано дотримуватися лімітів постачання.

"Компанія вже два роки є постачальником газу зі спеціальними обов'язками для Київської області та бездоганно працює на ринку природного газу. Сьогодні з нами співпрацює близько 3 тисяч промислових і комунально-побутових підприємств, 740 бюджетних установ і 94 релігійних організації, на які завжди своєчасно і в повному обсязі постачається природний газ", - сказав директор "Київоблгаз Збут" Денис Смоляков.

Компанія нагадує, що в Україні з 2015 року скасовано державне регулювання цін на газ для всіх категорій споживачів, крім населення і ТКЕ для потреб населення. З того часу "Київоблгаз Збут" поставляє газ промисловим споживачам, бюджетним організаціям та іншим суб'єктам господарювання на ринкових умовах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-