Укрзалізниця поповнила парк на 419 вантажних вагонів

Укрзалізниця поповнила парк на 419 вантажних вагонів

Укрінформ
ПАТ «Укрзалізниця» з початку року наростила темпи виробництва вантажних вагонів: кількість вантажного рухомого складу залізниці збільшилася на 419 одиниць.

Про це повідомляє прес-служба транспортного відомства.

"Зокрема, філія «Дарницький вагоноремонтний завод» побудувала 228 піввагонів, філія «Панютинський вагоноремонтний завод» – 117 напіввагонів та 2 обкотишовози, філія «Стрийський вагоноремонтний завод» – 52 напіввагони. Крім того, філія «Центр транспортного сервісу «Ліски» придбала 20 фітингових платформ виробництва дніпровського підприємства ПАТ «Дніпровагонмаш». Це перша партія вантажних вагонів, якими поповнився парк Укрзалізниці цього року. Новий рухомий склад уже надійшов на регіональні філії та прийнято в експлуатацію", - зазначається в повідомленні.

У 2016 році Укрзалізниці вдалося збільшити робочий парк вантажних вагонів на 4 тисячі – з 66 тисяч до 70 тисяч одиниць, щоб зробити їх більш доступними для клієнтів. Наразі наявних в Україні вантажних вагонів цілком достатньо для забезпечення потреб економіки, оскільки в робочому парку – понад 130 тисяч одиниць (разом із приватними та залізниць інших країн) при аналогічній потребі 130 тисяч піввагонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-