Трипільська ТЕС запустилася, щоб уникнути аварії

Трипільська ТЕС запустилася, щоб уникнути аварії

Укрінформ
Енергоблок №3 Трипільської ТЕС був запущений, щоб запобігти зниженню напруги в енергосистемі України до критичної позначки.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє видання Дніпровський енергетик, передає ЕП зпосиланням на Liga.net.

"По команді диспетчерської служби Центральної електроенергетичної системи НЕК Укренерго, з метою забезпечення режиму роботи Київського енергетичного вузла аварійно на Трипільській ТЕС 1 червня 2017 року в 4.37 год був включений в мережу ОЕС України пиловугільний енергоблок станційний №3", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що включення енергоблоку Трипільської ТЕС дозволило забезпечити стійку роботу енергосистеми, запобігти зниженню напруги до критичного значення і уникнути аварійної ситуації в ОЕС України.

На Трипільської ТЕС відзначили, що дана процедура ("підйом теплоелектростанції з нуля") - одна з найскладніших операцій, які виконуються на теплових електростанціях.

Нагадаємо, 5 квітня Трипільська теплоелектростанція припинила виробництво електроенергії з метою економії антрацитового вугілля.

10 травня "Центренерго", за вказівкою диспетчера "Укренерго", запустила в роботу другий блок Трипільської ТЕС, для більш надійного енергопостачання Київського енерговузла на час проведення конкурсу "Євробачення 2017".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-