ДФС очікує зростання надходжень від єдиного внеску, ПДФО та військового збору

ДФС очікує зростання надходжень від єдиного внеску, ПДФО та військового збору

Укрінформ
Надходження єдиного внеску, податку та збору на доходи фізичних осіб зростуть на понад 30%.

Про це повідомляє прес-служба ДФС України.

Протягом січня-травня поточного року надходження податку на доходи фізичних осіб та  військового збору зростуть порівняно з відповідним періодом минулого року на 33,4%, або на 16,9 млрд. грн. За вказаний період цього року очікуються надходження податку та збору у сумі 67,3 млрд. грн. За січень-травень 2016 року цей показник складав 50,5 млрд. гривень.

Перевиконання показників минулорічного періоду стабільно фіксується протягом кожного місяця. Так, у січні цього року порівняно з першим місяцем минулого року зростання було на рівні 38,6%, у лютому – на 36%, у березні – на 32,9%, у квітні – на 29,1%.

У травні в ДФС очікують надходження 13,6 млрд. грн. ПДФО та військового збору, що перевищить показник минулого  року на 32,1%, або на 3,3 млрд. грн.

Надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування протягом січня-травня також очікуються у розмірі, який на 32,1% перевищить минулорічний показник. За 5 місяців цього року надійде 66,8 млрд. грн. ЄСВ, що на 16,2 млрд. грн. більше відповідного періоду минулого року.

Зокрема, у травні за попередніми даними буде сплачено 13,1 млрд. грн. ЄСВ. Порівняно з травнем 2016 року сплата зросте на 34,4%, або на 3,4 млрд. гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-