Бельгійська Novadeal LTD поглиблюватиме дно в порту

Бельгійська Novadeal LTD поглиблюватиме дно в порту "Южний" - АМПУ

Укрінформ
Адміністрація морських портів України підпише договір з компанією "Novadeal LTD" (дочірнє підприємство групи компаній DEME Group, Бельгія) на проект з днопоглиблення в морському торговельному порту (МТП) "Южний".

Про це Укрінформу повідомила прес-служба АМПУ.

"Адміністрація морських портів України (АМПУ) готова підписати договір з компанією "Novadeal LTD" (дочірнє підприємство групи компаній DEME Group, Бельгія) на реалізацію проекту "Експлуатаційне днопоглиблення - підчистка дна від наносів на внутрішній акваторії і внутрішньому підхідному каналі порту "Южний", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відповідне рішення було прийнято за результатами відкритого тендеру в системі державних закупівель ProZorro.

Згідно з тендерною пропозицією, яку система вибрала як найменшу, підрядник проведе експлуатаційне днопоглиблення внутрішньої акваторії і підхідного каналу морського порту "Южний" за 96,28 млн грн. Послуги з підчистки будуть проводитись в операційних акваторіях причалів 2-4, 7-9, 16,17, 3Н і 38. Запланований обсяг днопоглиблення складе 411 238 куб м.

АМПУ визначив оціночну вартість даного проекту в суму 98,24 млн грн. Таким чином, в ході торгів економія склала майже 2 млн грн.

Як повідомлялося, 17 травня 2017 року відбувся аукціон в рамках тендеру з експлуатаційного днопоглиблення внутрішньої акваторії і підхідного каналу морського порту"Южний". У ньому взяли участь три іноземні підрядники, серед яких "Ван Оорд Україна", "Jan De Nul n.v.", "Novadeal LTD". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-