Україна представить харчову продукцію на виставці у Гонконзі

Україна представить харчову продукцію на виставці у Гонконзі

Укрінформ
Для українських виробників харчової продукції організовується бізнес-поїздка до Гонконгу з 15 по 20 серпня 2017 року для участі у найбільшій виставці харчопрому азійського регіону "HKTDC Food Expo 2017".

Про це повідомляє Рада з питань експорту продовольства (Ukrainian Food Export Board, UFEB). 

"HKTDC Food Expo 2017 – це найбільша подія в харчовій промисловості азійського регіону. Минулого року виставка зібрала рекордну кількість відвідувачів: більше 490 тис. На виставковій площі свій товар представили 1,4 тис. експонентів з 26-ти країн світу", - йдеться у повідомленні.

 UFEB зазначає, що для учасників поїздки відбудуться B2B-зустрічі з зацікавленими представниками китайського ринку та трейдерами. Українська харчова продукція на виставці «HKTDC Food Expo 2017» буде представлена на колективному національному стенді Ukrainian Food.

Тим часом під час торгової місії до Сінгапуру та В’єтнаму від трейдерів було отримано 70 запитів на українські харчові продукти - 50 з них на м'ясо та субпродукти.

Про це Укрінформу повідомили в Продовольчій та сільськогосподарській організації ООН (Food and Agriculture Organization, FAO). 

«Учасники місії, якими стали три провідні молочні компанії України, відвідали Сінгапур, де зустрілися з місцевими дистриб’юторами, а також взяли участь в виставці Food&Hotel Vietnam 2017 в Хошиміні. Під час поїздки ми вкотре переконалися, що основний інтерес для азійських трейдерів та дистриб’юторів становлять «молочка», цукор, кондитерські вироби та особливо м’ясна продукція: ми отримали майже 70 запитів і приблизно 50 з них – на м’ясо та субпродукти», - розповів директор Ради з питань експорту продовольства (Ukrainian Food Export Board, UFEB) Богдан Шаповал.

У FAO також додали, що бізнес-поїздка була організована UFEB за підтримки FAO та Європейського банку реконструкції і розвитку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-