361 регіональний інвестпроект фінансуватиметься із Державного фонду - Зубко

361 регіональний інвестпроект фінансуватиметься із Державного фонду - Зубко

Укрінформ
До урядового розпорядження про фінансування у рамках Державного фонду регіонального розвитку у 2017 році буде включено 361 інвестиційний проект. 

Про це поінформував віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, повідомляється на Урядовому порталі.

«361 інвестиційний проект буде включено до урядового розпорядження про фінансування в рамках Держфонду регіонального розвитку у 2017 році. Вирішили на засіданні Комісії з оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку”, - підкреслив Зубко.

За його словами, вже погоджено Мінфіном і Мінекономрозвитку 99 проектів на загальну суму 766 млн 203 тис. грн. “Остаточна сума фінансування проектів буде відома після доопрацювання протягом трьох днів зауважень, наданих регіонам Комісією. Наша позиція - всі проекти, що подаються областями, мають відповідати Стратегіям регіонального розвитку й комплексно вирішувати питання розвитку інфраструктури на місцях з урахуванням всіх можливостей громад. Крім того, урядовим рішенням ми забезпечили, що не менше 10% коштів ДФРР спрямовуватимуться на розвиток спортивної інфраструктури та енергоефективності державних і комунальних навчальних і медичних закладів», - зазначив Зубко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-